Fotosession - Short hair, don't care

Halloj!
 
Har alltså kapat av mig håret, och hallelulja vad roligt det är att styla frillan helt plötsligt! Sen i fredags har jag hunnit med fyra olika stylingar, det ni! Only sky is the limit.. ;) Dessutom känns denna frilla SÅ mycket mer jag, himla bra skit!
 
Såhär kan det alltså se ut. Först har vi en förebild där jag är helt osminkad och ostylat hår, sen har vi en efterbild som är helt oredigerad och till höger har vi den färdiga bilden som publiceras på bloggen. Man kan la säga att makeup och redigeringsprogram är lite magiska grejer va? ;)
Under fotosessionen brister Linnéa ut: "Ååh, den här bilden är SÅ du!" Och så tar hon fram den bilden ni ser till vänster... yeeeey! ;) Haha så ser den bittra verkligheten ut, mina damer och herrar.
I veckan kommer det upp bilder på Linnéas underbara bästavän som har hängt hos oss i helgen, hon är jäklarns het kan jag säga er! ;D Ha en finfin dag! /M
 
Hår, Makeup, Modell, Skönhet | amateur model, amatörfrisör, amatörmodell, beforeandafter, blivande frisör, blonde, elev frisörskola, frisör, frisör blogg, frisörblogg, frisörutbildning, före och efter, kort hår tjej, makeup, model, modell, pixie, pixiecut, short hair, svenska frisörskolan, svenska frisörskolan göteborg | |
Upp