Ingen lägenhet

Tjenare!

Minns ni att jag och Linnéa var på lägenhetsvisning för någon vecka sen? Vi hade ju tänkt köpa en lägenhet nu när jag ska plugga så vi kan spara lite pengar på hyran.. Men, med alla räntor så blir det nästan lika dyrt som vi bor nu, så vi har bestämt oss för att bo kvar i vårt mysiga krypin. En så fin och relativt billig lägenhet mitt i stan som vi har nu går knappt att få tag på, så vi känner att det är bättre att stanna där. Det är ju trots allt vårt hem ♥
 
Nu har vi sålt det stora åbäket till soffa och inhandlat en lite nättare, vit soffa. Mycket fint! Dock tvättade vi klädseln och den blev heeelt gulfläckig precis överallt, himla skumt! Vi tänkte låta den vara så och låtsas att den ska vara "melerad"... ;) Nae, får bli ett nytt överdrag någon dag när man har lite stålar i bakfickan.
 
Ha en go fredag! Ska försöka få till några bilder på frippan ikväll, min mobilkamera duger inte nämligen.. ;) Håll utkik på Insta (@emellebeautysweden), där brukar jag vara snabbare med att uppdatera under helgen. 
 
PUUUUUSS /M
 
Allmänt | |
#1 - - Ida moimi:

Tvätta i omgångar så det inte är så mycket i maskinen och använd vanish! Riktigt bra grejer!:D kram

Svar: Haha men sööt du är, får testa det nästa gång vi orkar slita av klädseln! :D
emellebeautysweden.blogg.se

Upp