M tipsar - Eyeliner

Halloj!
 
Jag köpte en billig eyeliner innan halloween, då jag tyckte att min dåvarande var kass. And guess what?! Det är den bästa jag haft!
 
Tidigare hade jag Cake Eyeliner från Make Up Store, och den fungerade inte alls på mig. Det är alltså en kaka som du droppar vatten på så den blir krämig, så målar du på den med en eyelinerpensel. Men den smulade sig något fruktansvärt på mig.. Den kunde vara fin första timmen typ, sen smetade den ut sig och trillade ner under ögat.
 
Denna däremot, jag tror jag gav 60 kr för den, den kommer från Wet n Wild och jag inhandlade den på Ö&B. Som ni ser på bild nr 1 så är penseln lite för tjock, men drar man den mot kanten så blir penseln tunn och fin, som ni kan se på bild nr 2. Den har jättebra svärta och sitter hela dagen, utan problem. Kickass!
 
Även fast denna är riktigt bra så är jag himla sugen på Tattoo Liner från Kat Von D, men vet någon om man kan få tag på den i Sverige? Har googlat men hittar inget..
 
Kommer en fotosession med denna eyeliner senare i veckan :) /M
 
Makeup | Cake Eyeliner vs Vanlig Eyeliner, M tipsar, Make Up Store Cake Eyeliner, Wet n Wild, budget, budgettips, eyeliner | |
#1 - - Cassandra Haraldsson:

Bra tips :)

Upp