M's ya frisyr - Page/lob/bob/whatever

Heeej!
 
Såhär blev min frilla alltså! Jag har klippt mig själv nästan varje gång sen jag var 12 år och stod framför spegeln och klippte håret med en nagelsax. Gångerna jag varit hos frisör sedan dess går nog att räkna på en hand eller två. Och detta är alltså mitt senaste verk.
 
Jag klippte av nacken och satte i löshår framtill på båda sidorna och klippte sedan in löshåret. Jag beställde mitt löshår (tejp, 20 gram) från Happyhair. Tyvärr var det alldeles gult fast jag hade beställt "platina", men jag blekte upp det och hade i silverinpackning så blev det på pricken. Hade även lite löshår hemma sedan tidigare som jag använde mig av (ca 10-15 gram). Sen rufsade jag till det och sprayade i hårspray. Blev exakt som jag hade tänkt mig, göttans!
 
EFTER
Jag håller ju på att spara ut håret och då kan det ju tyckas korkat att klippa av det. Men det är ändå längden framtill som påverkar hur man uppfattar hårets längd, mer eller mindre. Och det håret har jag inte rört.
 
FÖRE
 
Här är en kass mobilbild, men sådär stor skillnad var det alltså på mitt egna hår och på "platina"-håret jag beställde.. Tur att löshåret klarade av blekningen, ofta blir det ju bara tuggummi när man bleker (billigt) löshår.. Men det gick finfint! :)
 
Bilder på Linnéa och hennes nya balla frilla kommer nog imorgon :D Aaaalltså, jag ÄLSKAR att klippa i hår och längtar ihjäl mig tills utbildningen börjar i januari!!
 
Men hallå, en stor fråga. Vad heter frisyren?! Haha jag vet inte.. en snedställd lob? En lång page? Hahah har försökt googla men går sådär.. Skulle nog gissa på att det är en lång page, kanske.. ;) Hjälp mig någon!
 
Snart ska jag hem och hämta bilen, sen hämta upp Linnéa på jobbet och sen ska vi på VÅR FÖRSTA LÄGENHETSVISNING! Tjoohoo! ♥/M
 
Hår, Modell | amatörfrisör, blivande elev, blivande frisör, bob, elev frisörskola, frisör, frisör blogg, frisörblogg, göteborg, hobbyfrisör, lob, page, platina, platina lob, platina page, svenska frisörskolan, svenska frisörskolan göteborg, vit | |
Upp