Swatch - Mary-Lou Manizer

Hejhopp!
 
Som jag berättat tidigare så beställde jag Mary-Lou Manizer från Cocopanda, och paketet låg i brevlådan igår när jag kom hem. Yippie, denna highligher är SÅ fin!
 
 
Här har ja gjort en swatch. Till vänster är en highlighter/ögonskugga från Glazel Visage som vi fick i vår Glossybox. Den är helt underbart fin, men alldeles för glittrig till vardags för min smak. I mitten är en highlighter jag använt till vardags fram till nu, den är från L'Oreal och heter Glam Bronze, och den är inge vidare.. Den skimrar knappt och är dåligt pigmenterad, men den har fått duga så länge eftersom den underbara highlightern från Anastasia Beverly Hills nyligen tog slut. Och till höger kan ni se min favorit, Mary-Lou Manizer från The Balm, älskar den! Pigmenteringen är fantastisk(!) och den är lagom skimrig och har en fin guldig nyans. 5/5!
 
Såhär lägger jag min highlighter. Till vardags är jag lite mer försiktig, men till fest trycker jag på lite extra. Nästa fotosession vi ska ha kommer jag självklart använda Mary-Lou Manizer så får ni se hur den ser ut på riktigt. ;)
 
 
Har ni någon favorit highlighter? :)
 
Ha nu en riktigt fin helg! ♥ /M
 
Inspiration, Makeup, Skönhet | Higlighter, Mary-Lou Manizer, Swatch, TheBalm | |
#1 - - Cassandra Haraldsson:

Den highlighten är så bra!

Svar: Jaa, den är BÄST! :D
emellebeautysweden.blogg.se

Upp