Vår lägenhet - inredning

Hejhopp!

Vilken härlig gårdag, ska berätta mer sen! :D
 
Vet ni? Jag och Linnéa ska börja kika på lägenhet, hittar vi något bra så slår vi till. Wohoo! Ingen av oss har köpt lägenhet tidigare så det kan bli en spännande resa. Vi har redan dagdrömt massa om visningarna vi kommer gå på.. Hujeda mig så mysigt! Dock kommer det inte bli lätt att lämna vår älskade lägenhet.. Jag tror ingen av oss någonsin kommer bli redo för det!
 
Här har ni lite smakprov på hur det ser ut hos oss (när det är städat, hehee..). Det är en gammal lägenhet med högt i tak, svårinrett men himla fint! Bakom draperiet har vi sängen, sen finns det ett sovloft också men det använder vi som gästrum. Och så kök och badrum såklart, och en liten hall. Jag har bott i lägenheten i ca 2½ år och Linnéa flyttade in på alla ♥-dag i februari i år. När hon flyttade in blev lägenheten 7 miljarder gånger mysigare kan jag säga, hon är grymt kreativ och har ett gott öga för färg och form. Min skatt!
 
Sminkbordet vi pysslat ihop själva som vi nämt tidigare i bloggen.
 
I mitten ser ni en helt underbar tavla som Linnéa fick av sin mamma i 20-årspresent, det är Linnéas moster som målat tavlan och den är SÅ snygg och sitter som en smäck på vår vägg! Hon är grymt duktig, Mari Malm heter hon, M konst på Facebook.
Ber om ursäkt för kvalitén på dessa bilder nedan, men på dessa ser man att det är takhöjden är hög.
 
Vi älskar second hand och egna lösningar, det blir så personligt! Bästa loppisarna finner man ute på landet i folks lador, det är grejer det! Tycker ni också om second hand? :) 
 
/M♥
 
Allmänt | apartment, dressing table, inredning, interior, livingroom, lägenhet, second hand, sminkbord, vardagsrum | |
#1 - - Cecilia:

Vad fint ni har det!

Svar: Tack så mycket :D
emellebeautysweden.blogg.se

Upp